Καθαρισμός συντήρηση μαρμάρων

 
 

Στη ΜarmaroStyle εξασφαλίζουμε την ολοκλήρωση των εργασιών, με ακριβή και λεπτομερή τρόπο, με ειδικές τεχνικές και υλικά ώστε να σας εγγυόμαστε πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα.

 Η Καθημερινή καθαριότητα και η συντήρηση είναι απαραίτητα  για την φροντίδα των μαρμάρινων πατωμάτων, ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τους τύπους των προϊόντων καθαρισμού που χρησιμοποιείτε στο μάρμαρο.

Πραγματικά, μόνο ζεστό νερό  σε συνδυασμό με ειδικά καθαριστικά θα πρέπει να χρησιμοποιείται για να σφουγγαρίσετε  ένα μαρμάρινο πάτωμα.Οποιοδήποτε είδος οξέος,δεν έχει σημασία πόσο αδύναμο είναι,θα βλάψει το μάρμαρο.Το μάρμαρο είναι πολύ πορώδες, έτσι κοινά προϊόντα καθημερινής χρήσης μπορεί να αφήσουν λεκέ στο μάρμαρο. Για παράδειγμα, αν πέσει κόκκινο κρασί σε λευκό μάρμαρο και δεν το καθαρίσετε αρκετά γρήγορα, μην εκπλαγείτε αν ο λεκές παραμείνει. 
   Αν και το ζεστό νερό είναι μακράν η καλύτερη επιλογή όταν σφουγγαρίζουμε ένα μαρμάρινο δάπεδο,απορρυπαντικά με ουδέτερο pH (άνω του 5) μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ φειδωλά ως μέρος της λύσης καθαρισμού. Καταναλωτικά προϊόντα καθαρισμού πρέπει να αποφεύγονται, εάν θέλετε να διατηρήσετε τα μαρμάρινα πατώματά σας. 
   Ο καθαρισμός ρουτίνας είναι επίσης σημαντικός ώστε να ελαχιστοποιηθεί το ποσό των ρύπων που έρχεται σε επαφή με το μάρμαρο. Βρωμιά, σκόνη,άμμο κ.λ.π, μπορεί να χαράξουν την επιφάνεια του μαρμάρου. Είναι σημαντικό να υπάρχουν μεγάλα πατάκια σε όλες τις εισόδους για την πρόληψη όσο το δυνατόν περισσότερο της σκόνης που θα πάρει το πάτωμα. 
   Περιστασιακά, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε ένα υψηλότερο επίπεδο καθαρισμού για τα  μαρμάρινα πατώματά σας ή να αφαιρέσετε λεκέδες από μέταλλα όπως ο σίδηρος και ο χαλκός, το γράσο το λάδι, το μελάνι κ.α.. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε  από αυτούς και από άλλους λεκέδες στο μάρμαρο είναι να συμβουλευτείτε την MarmaroStyle   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 1 - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 2 - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 3 -ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 4

Καλέστε μας ….. 6977.95.20.64

MarmaroStyle