Γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών με τρύπες

 

Γενικά ως πετρώματα χαρακτηρίζονται τα υλικά από τα οποία αποτελείται ο στερεός φλοιός της Γης, το ανώτερο δηλ. στρώμα της λιθόσφαιρας.
Στην εμπορική γλώσσα, ως μάρμαρο θεωρείται κάθε κρυσταλλικό πέτρωμα, με ορυκτολογική σύσταση στην οποία επικρατούν κυρίως ορυκτά με σκληρότητα 3 ως 4 της σκληρομετρικής κλίμακας Mohs (ασβεστίτης,δολομίτης κλπ) και το οποίο επιπλέον επιδέχεται κοπή, λείανση και στίλβωση ώστε να είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή δομικό υλικό. Στην κατηγορία των μαρμαρων ανήκουν διάφορα πετρώματα, ποικίλων χρωμάτων, εξορυσσόμενα σε όγκους, επιδεκτικά κοπής σε πλάκες, λειάνσεως και στιλβώσεως, καθώς και ο πωρόλιθος, το αλάβαστρο, ο όνυχας,  οι δομικοί λίθοι λαξευτοί ή όχι, οι σχιστολιθικές και  οι ασβεστολιθικές πλάκες και παρεμφερή πετρώματα χρησιμοποιούμενα για δομικούς και διακοσμητικούς σκοπούς.
Μερικά πετρώματα εμφανίζονται κατά συμπαγείς μάζες όπως ο γρανίτης ή ο ασβεστόλιθος. Άλλα είναι δυνατόν να αποτελούνται από μαλακότερα ή ασύνδετα υλικά όπως η άμμος, η άργιλος κλπ, τα οποία ‘’φεύγουν ‘’ με το πέρασμα του χρόνου και δημιουργούνται τρύπες

Εδώ είναι που η ΜarmaroStyle μπορεί να σας βοηθήσει.ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ 2 ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤ. ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ειδικευόμαστε στην επισκευή και το γυάλισμα μαρμάρων, μωσαϊκων σε χαλασμένα δάπεδα που έχουν τρύπες, σπασίματα, ρωγμές κ.λ.π
Εξασφαλίζουμε την ολοκλήρωση των εργασιών, με ακριβή και λεπτομερή τρόπο, με ειδικές τεχνικές και υλικά ώστε να σας εγγυόμαστε πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Πρίν βιαστείτε να αντικαταστήσετε το χαλασμένο μάρμαρα του δάπεδό σας το οποίο παρουσιάζει πρόβλημα με τρύπες, αρμούς ανοιχτούς, θάμπωμα, ξεκόλλημα, ρωγμές, λεκέδες, γδαρσίματα κ.λ.π, καλέστε μας. Η εξειδίκευσή μας θα σας λύσει το πρόβλημα με την ειδική τεχνική μας και υλικά.
Ο πρωταρχικός λόγος για να επιλέξετε την επισκευή των μαρμάρων σας και όχι την αντικατάστασή τους, είναι το κόστος.  Ο δεύτερος λόγος είναι η αναστάτωση που θα προκληθεί (μπάζα, σκόνη, βρωμιά, θόρυβος κ.λ.π )

Με την επισκευή μας θα εξοικονομήσετε χρήματα, χρόνο, θα έχετε καινούργια μάρμαρα, και όλα αυτά οικονομικά και χωρίς σκόνη.

Επισκευή και γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών υψηλού βαθμού, χωρίς σκόνη ακόμη και μέσα σε  κατοικιμένα σπίτια με τα έπιπλά σας. Η επεξεργασία γίνεται με ρητινούχα διαμάντια έχοντας τα πλεονεκτήματα ότι δεν δημιουργούν γραμμές, δεν δημιουργούν καψίματα ακόμη και στα πιό '' ψιλά '' νούμερα τριβής αφού η επεξεργασία γίνεται με νερό έχοντας έτσι τέλειο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια.

H αποκατάσταση επιτυγχάνεται με μια σειρά εργασιών όπως:
Ξεχόνδρισμα μαρμαρων, μωσαϊκών μια διαδικασία τριψίματος που αφαιρούμε την διαφορά ύψους μεταξύ των πλακών εάν υπάρχει.
Καθαρισμός και αστάρωμα τρυπών, αρμών, ρωγμών κ.α
Στοκάρισμα μαρμαρων & μωσαϊκών με ειδικά υλικά.
Λείανση μαρμαρων & μωσαϊκών
Γυάλισμα μαρμάρων & μωσαϊκών (Η τελική επιφάνεια μπορεί να γίνει ματ ή ημιγυαλιστερή)
Αδιαβροχοποίηση μαρμάρων & μωσαϊκών