Αντιολίσθηση

 

Αντιολίσθηση μαρμάρων,Αντιολίσθηση σε σκάλες,αντιολίσθηση σε δάπεδα,αντιολίσθηση σε πισίνες.

Τοποθέτηση αντιολισθητικού πατήματος ασφαλείας:
1.Μεγάλης αντοχής αντιολισθητικό, από τραχύ ορυκτά συνδεδεμένα σε θιξοτροπικό εποξικό συγκολλητικό υλικό. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και ειδικά για εξωτερικές επιφάνειες π.χ σκάλες, πλατύσκαλα κ.λ.π αφού δεν επηρεάζεται - δεν ''καίγεται'' - από ήλιο, πάγο. Είναι πολύ σκληρό και δεν φθείρεται με το πάτημα του ποδιού. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μία ή και περισσότερες λωρίδες, και σε διάφορα χρώματα, άσπρο, γκρί ανοικτό, γκρί σκούρο, μπέζ, κίτρινο, κεραμιδί & μαύρο.
ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ 7 ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤ. ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 1280x7682.Ελαστικά προφίλ σκαλοπατιών, χρησιμοποιούνται σε μαρμάρινες σκάλες σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους για την αποφυγή ατυχημάτων λόγω ολισθηρότητας. Είναι κατασκευασμένα από ειδική ποιότητα ελαστικoύ EPDM που έχει μεγάλη αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες, χημικά και καθαριστικά προϊόντα.
Marmarostyle

Οι εργασίες μπορούν να εφαρμοστούν σε φυσικά και τεχνητά πετρώματα όπως μάρμαρο, μωσαϊκό, μαρμαρίνη, τεχνομάρμαρο, πέτρα, γρανίτη, τεχνογρανίτη, τσιμέντο κ.α. σε δάπεδα, επενδύσεις, σκάλες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.